Ογκολογική Ομάδα

Η μεγάλη ετερογένεια των καρκίνων, οι διαφορετικές απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες κάθε ασθενούς, καθώς και η ανάπτυξη νέων τεχνικών και μεθόδων στη κάθε ιατρική ειδικότητα προστάζουν την ολοκληρωμένη φροντίδα του κάθε ασθενούς από ομάδα γιατρών.

Αντιμετωπίζουμε και αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε μορφή καρκίνου ενηλίκων στο πλαίσιο της ογκολογικής συνεργαζόμενης ομάδας μας. Συνάδελφοι διαφορετικών ειδικοτήτων εξειδικευμένων σε ογκολογικές παθήσεις, όπως γενικός χειρουργός, ΩΡΛ, γυναικολόγος, ακτινοθεραπευτής, γαστρεντερολόγος, μαστολόγος, ουρολόγος, ορθοπεδικός και άλλοι στο πλαίσιο του ογκολογικού συμβουλίου συμβάλλουμε στη μέγιστη αποτελεσματικότητα και καλύτερη θεραπεία των ασθενών μας. Επίσης υπάρχει υποστήριξη από διατροφολόγο, ψυχίατρο και ψυχολόγο, όπου αυτό χρειάζεται. 

Ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε ασθενούς, διενεργούνται πρωτοποριακές και εξειδικευμένες επεμβάσεις και νέες τεχνικές λαπαροσκοπικής χειρουργικής, ρομποτικής χειρουργικής daVinciHIPEC καθώς και καυτηριασμοί όγκων, χημειοεμβολισμοί κλπ.